dissabte, 3 de novembre del 2012

Royal Botanic Garden i Patan

Avui, que és dissabte i per tant no treballem, hem anat amb la Sarima i la Cris d'excursió fora de Kathmandú tot el dia. Concretament, hem anat a Godawari, on hi ha el Royal National Botanic Garden (un dels jardins botànics més grans del Nepal). Sortir fora de la ciutat, de tant en tant va bé, ja que Kathmandú és un gran caos de ciutat amb molt de trànsit i contaminació. Per tant, hem pogut aprofitar molt bé el dia.

Us adjunto algunes fotos del jardí botànic, on hi havia gran quantitat de plantes, flors, cactus i verd en general!!  






Una vegada hem sortit del jardí, hem estat visitant una mica del poble de Godawari. Allí al costat hem trobat una zona de picnic on hi havia molta gent passant un dissabte ben tranquil a la natura. Pel que es veu, la gent de Kathmandú els dissabtes se'n va a la muntanya a desconnectar una mica de la ciutat. Com podreu observar a les fotos, les vaques no podien faltar. Just al costat, d'aquesta zona de picnic, hem trobat un monestir budista molt xulo on hem pogut entrar i fer alguna fotografia.





Finalment, per acabar el dia hem tornat a agafar un microbús per tornar cap a la ciutat. Tot i això, n'hem agafat un que ens ha deixat a Patan. Patan és una ciutat que està enganxada amb Katmandú. Antigament, era un dels antics regnes més importants del Nepal i és per això que té una plaça central molt espectacular. Ja que estàvem a Patan, hem decidit anar a donar-hi una volta. Pel camí, hem trobat un mercat on hi havia de tot, els mercats al Nepal són espectaculars, pots trobar el que vulguis! Avui no posaré fotos del mercat, dedicaré més endavant un post exclusiu per aquests. Us deixo unes fotografies de la plaça central de Patan. Penso que és de les més espectaculars que he vist des de que sóc al Nepal. Passejar per aquella plaça, m'ha fet retrocedir dos o tres cents anys enrere. Un lloc, que estic segur que tornaré! Se m'acumula la feina!!!!! 




Doncs això ha estat el dia d'avui. Crec que això d'anar a passar a fora els dissabtes és una cosa que aniré fent a partir d'ara, ajuda molt a canviar d'ambient i a conèixer nous llocs d'aquest país. Ara a veure una mica la televisió i demà, noves aventures. Per cert, sembla que avui serà el primer dia des de que estic al Nepal que podré veure un partit del Barça!!!! Ja us explicaré!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada